Vrem sa venim cu o oferta speciala pentru cei ce vor sa-si promoveze site-uri cu oferte de munca, in Romania dar si in Uniunea Europeana. Cel putin la categotia bone si menajere pentru Romania si la locuri de munca cu destinatia oraselor din Germania, Irlanda, UK sau Franta stam exceptional de bine, adica culegem cam 80% din traficul aferent. Totusi as vrea mai departe sa discutam putin despre promovare si rezultatele ei. Asta pentru ca avem zilnic discutii legate de rezultatele obtinute in urma promovarii diferitelor activitati.

Promovarea site-urilor cu oferte de munca

Atunci cand promovam o afacere, indiferent care este ea, nu este suficient sa-i asiguram vizibilitatea pentru a avea rezultate bune, chiar daca aceasta este una din conditiile de care ai nevoie ca sa ai succes in afaceri. Dupa ce ai rezolvat problema vizibilitatii, adica a publicitatii mai exact spus, va trebui sa te intrebi de ce nu vin clientii peste tine. Probabil ca nu este suficient ca lumea sa stie ce oferi, ai avea nevoie de o prezentare profesionala a produselor si serviciilor tale.

Asa cum spuneam avem in portofoliu un site pentru bone si menajere – Caut-Bona.Info – si un site cu oferte de munca in Uniunea Europeana – iJobs.Net, la care se adauga cate un site dedicat special romanilor din diferite tari: Germania, Austria, Irlanda, UK si altele. Prin urmare daca ai nevoie de promovare online pe aceasta nisa, nu ezita sa ne contactezi, preturile sunt extrem de mici la publicitate, doar 10 euro pe luna. Un pret mic pentru rezultate de exceptie!

Daca decizi ca ai nevoie de o campanie publicitara si vrei sa apelezi la specialistii nostri in comunicare te putem ajuta pentru 100 de euro, pret final al unei campanii de doua luni!

Promovare site-uri

Promovarea site-urilor cu oferte de munca