De ce nu aplca Romaia exact legile cu privire la minoritati din Ungaria nu stiu, cert este ca primari precum Ráduly Róbert-Kálmán trebuie pedepsit de instanta pentru nesimtire si obligat sa respecte legile, desi in cazul indicatoarelor este evident ca este vorba doar de bataie de joc, de nimic altceva. Iar daca nu vom reusi sa oprim valul asta anti-romanesc din Ardeal, vom avea pana la urma probleme, pentru ca din una in alta, se ajunge la ura intre natiuni.

Primarul Ráduly Róbert-Kálmán pedepsit de instanta pentru nesimtire

Desi nu are nicio logica, de exemplu nicaieri in Ungaria nu am vazut semne de circulatie scrise in alta limbam uite ca primarul Ráduly Róbert-Kálmán a facut-o si pe asta, a vrut el sa scrie mai inati in maghiara. Acum o sa-l vad pe Keresszegi Eduard cum sare cu gura sa-si apere primarul care s-a dovedit ca a incalcat legea si a fosr pedepsit. Va respecta el legile de acum inainte? Mai sunt astfel de exemple ale membrilor UDMR? Cu sutele, va zic eu, iar de oprit se pare ca nu vor fi opriti decat cand se va aplica legea aa cum este ea!

Evident ca si prefectul doarme, doar cu totii sug de la aceiasi mama, nu-i asa? Mai sunt insa si romani pusi pe treaba, dispusi sa-si piarda timpul prin tribunale pentru a aplica legile si a evita comportamentul anti-romanesc din HarCov ( Harghita si Covasna ). Ultima startegie maghoara este aceea de ai face pe romai opincari, tarani si sa le aduca aminte cum stramosii lor ii tineau sclavi pe iobagii romani. Doar ca se poate intoarce roata, sa le aratam azi cum era, nu le-ar place? Retorica intrebarea, evident!

Ráduly Róbert-Kálmán Miercurea Ciuc

Primarul Ráduly Róbert-Kálmán pedepsit de instanta pentru nesimtire