Serviciile SEO pot fi privite diferit de majoritatea potentialilor clienti, unii au nevoie de SEO atat pe partea de On Page – adica direct pe site, altii au nevoie doar de servicii SEO Off Page, adica de link-uri naturale catre siteul personal. Ce contine in general un serviciu de acest tip? Vedeti zic eu destul de clar in poza de mai jos, dar care anum eservicii doriti sa le achizitionati, depinde de fiecare in parte. Important este sa stiti ce anume vreti, pentru ca altfel este greu de ajuns la rezultate care sa va multumeasca, iar in al doilea rand nu puteti analiza daca ceea ce doriti a meritat sau nu suma investita.

Servicii SEO profesionale

Cum aleg o firma sau o persoana care ofera servicii SEO? In primul rand va orientati dupa site-ul celui ce ofera servicii, cu cat este mai simplu si mai greu de gasit in cautari, cu atat inseamna ca serviciile risca sa fie mai paguboase. Un sfat? Incercati forumul SeoPedia, cel putin acolo gasiti o comunitate cu vechime care va poate ajuta in acest sens, adica sa nu fiti pacaliti. Important: SEO facut fara cunostintele necesare vor dauna afacerii voastrem indiferent ca este vorba de un magazin online sau de un site personal, de pe urma caruia castigati bani.

Cat costa serviciile SEO?

De obicei aceste servicii sunt scumpe, pentru ca necesita multa munca, mai ales cand va doriti pozitionari bune pe nise competitive si mai ales cand va doriti ceva de lunga durata (asa este si normal, adica sa aveti alocat un buget lunar pentru serviciile SEO ). Cat de scumpe sunt serviciile SEO? Incepand de la 100 de euro pe luna si pana la cateva sute bune de euro, sa zicem cinci sute? Depinde cat de grea este nisa si depinde ce-ti doersti de fapt. Eu zic ca daca auzi pe cineva ca te-ar ridicat pe un keyword long tail pe prima pagina, dar nu in TOP 3, mai bine nu-l asculti, asa ceva nu este chiar greu, daca site-ul tau este OK pe partea de SEO on site. De multe ori ce face agentul tau poate fi darmat printr-o singura miscare gresita in interiorul site-ului. Dar despre asta si multe altele o sa avem timp sa dicutam in curand, caci site-ul va creste de la o zi la alta. Pana atunici va dorim BUN VENIT pe Club SEO! Intre timp urmariti ce spune Matt Cuts pe Youtube, asta daca stiti cat de cat engleza, prinde bine.

servicii seo

Servicii SEO profesionale