Am scris ieri despre intentia de a gazdui pe site-ul Club Seo tutoriale PhotoShop, iar azi am decis sa incerc sa va explic cam ce mai tin eu minte despre Corel Draw si daca imi va reusi ceva, o sa fac cateva tutoriale, caci cel putin la asta am mai lucrat in trecut ( foarte indepartat ). Eu am nevoie de bannere de promovare pentru clientii mei, asa ca ce trebuie sa fac? O poza si text, dar pe un fundal cat mai atractiv, nu-i asa? O sa incerc azi sa vad ce anume am de facut ca sa-mi iasa bine.

Tutoriale Corel Draw pe intelesul tuturor, online si gratuit

Primul pas este sa-ti gasesti sursele pentru poze, de preferat sa fie pe fundal alb, pentru ca apoi s ale integrezi cat mai usor in designul tau. La scris cred ca trebuie sa alegi un font care sa nu fie nici prea gros dar nici prea subtire, iar asupra lui sa lucrezi cu ceva efecte 3D. Provocarea mea va fi sa incerc de exemplu sa fac textul tricolor pe verticala, caci pe orizontala e simplu, colorezi efectiv literele, dar pe verticala cum faci? Interesant, nu-i asa? Daca gasim pe cineva care sa ne ajute cu aceste tutoriale, cu atat mai bine, daca nu in masura timpului disponibil o voi face eu.

Daca ai intrebari legate de Corel Draw le poti pune aici, eu am s avad ce anume mai pot face dupa ce expira cele 30 de zile de trial pe care le am, ca sa vad daca merita sa investiti timp in asa ceva sau daca nu aveti o licenta, mai bine ramaneti ca si pana acum la Paint! 🙂

Corel Draw

Tutoriale Corel Draw pe intelesul tuturor, online si gratuit