Daca as fi stiut sa lucrez in PhotShop macar putin ( aici nu ma refer la a face ceea ce de obicei poti face in Paint, ci la ceva complex cum faceam odata in Corel Draw ( chiar in timp ce scriu acest articol am descaracat versiunea gratuita, trial si ma pregatesc sa vad ce mai tin minte de pe vremea cand lucram la Cotidianul ), as fi fost departe – am zeci de clienti care au nevoie de flyere si carti de vizita pentru a fi postate pe FaceBook, dar cine sa le faca? Ori sunt unii cu preturi astronomice, ori tot felul de diletanti care mai mult incurca decat ajuta.

Tutoriale PhotoShop pe intelesul oricui gratis online

Daca vreti sa va jucati cu Corel Draw faceti download de pe site-ul oficial, 524 MB nu e cine stie ce, apoi incercati sa faceti cate ceva, nu e choar complicat – sau asa mi se parea cand eram cu 20 de ani mai tanar! Revenind la tutorialele de PhotoShop, sper sa gasim pe cineva sa ne ajute, cu chestii elementare, dar folositoare. Adica nu de la zero, dar nici la nivel de expert. Sa zicem ca avem o poza cu o masina, cum o facem curata, ca apoi sa o folosim pe flyer-ul nostru? Deci ce sa o mai lungesc, hai sa vedem de unde gasim o versiune free de PhotoShop pe care sa invatam impreuna sa o folosim, macar la nivel de incepator.

Nu cred ca e greu de facut un tutorial, poate chiar unul video, daca aveti cunostintele necesare, daca nu cu poze, tot este de folos. AM gasit cateva inlimba romana, dar ori erau prea pentru copii mici, ori se lungeau inutil cu explicatii care de care mai nefolositoate unui incepator care spera sa faca ceva dupa primele doua sau trei lectii.

Tutoriale Photoshop

Tutoriale PhotoShop pe intelesul oricui gratis online