Gand am inceput sa scriem pe site despre gramatica nu ne-am gandit ca o sa fie atat de multa lume interesata, dar iata ca deja au inceput sa vina intrebarile: cum se scrie corect: la o parte sau la oparte? Asa cum va dati seama din ceea ce am spus mai sus, varianta corecta este “lasam la o parte ceea ce nu stim si folsoim doar ce stim“! Nu exista varianta laoparte sau la oparte, ambele fiind gresite!

Cum scriem corect: la o parte, laoparte sau la oparte

Chiar daca vorbim corect despre magazinele romanesti din Germania, tot trebuie sa stim cum sa scriem corect uin limba romana. Lasad la o parte gluma, scrieti mereu corect, iar cand nu stiti cautati raspunsul, pentru ca limba romana nu este chiar asa de grea cum pare la prima vedere! In cazul in care te intereseaza cum de reusesc eu sa scriu articole pentru atat de multi clienti, in primul rand scriu corect – chiar daca o sa mai gasesti greseli pe site-ul meu ( ca la orice croitor, panatalonii sunt rupti! ).

Cel mai des las la o parte site-urile mele si ma ocup aproape exclusiv de clienti, ceea ce nu e chiar ok! Daca mai adaug ca la serviciu am o tastatura defecta – e clar de ce dau sfaturi la altii dar eu nu le prea respect, nu-i asa? Acum sa lasam la o parte lectiile de gramatica si sa ne gandim mai mult la ce vrem de la site-ul nostru, vrem sa fie un site citit cu drag de catre vizitatori sau unul facut doar pentru a ne pierde vremea pe internet?

scriem corect

Cum scriem corect: la o parte, laoparte sau la oparte