Am decis sa va facem cunostimta cu pagina lui Mos Craciun de pe FaceBook, unde veti putea sa-i lasati un mesaj cu ce cadou va doriti sa gasiti sub bradut. Evident ca un like il va indupleca mai repede pe postas sa-i dea scrisoarea mosului, deci desi nu e obligatoriu, parca tot ar merita sa te alaturi celor 357 de copii care i-au arat ca il iubesc pe Mos Craciun. Apoi veti gasi pe WikiShop.Info cadoul solicitat, nu-i asa ca e super? MAi simplu de atat nu se poate!

Un cadou inedit de Mos Craciun pe WikiShop.Info

Deci ce trebuie sa facem ca sa primim sigur cadoul de la Mos Craciun? Pasul 1: ii scriem aici la rubrica contact o mica povestioara despre noi, apoi intram pe FaceBook pe pagina mosului si ii spunem ce cadou vrem sa primim. Asa am trecut cu bine de pasul 2 si trece, la al treilea si ultimul. Impreuna cu parinitii mergem pe WikiShop.Info si cautam cadoul cerut, daca am fost cuminti si am facut tot ce trebuie la primii doi pasi, cadoul va fi acolo!

Iata cat de simplu a fost sa-i scriem lui Mos Craciun – ai grija, scrisoarea ta va apare pe site, deci scrie corect si fara greseli! Despre inca un cadou surpriza nu vrem sa va dezvaluim inca nimic, dar sa sti ica el exista si poate fi al tau! Un trenulet sau o papusa, pana la urma tot ce-ti doresti, Mos Craciun o sa-ti aduca daca i-ai scris o scrisoare! Uite aici ce poti sa-ti alegi din desaga sa!

Mos Craciun

Un cadou inedit de Mos Craciun