Azi am primit o oferta de la un cunoscut – sau mai corect unul din membrii unui grup al carui moderator sunt – oferta legata de Social Media Marketing. Omul spunea ca asigura promovarea in peste 500 de grupuri romanesti, 100 de grupuri din diaspora, plus grupuri de anunturi – eu aici cred ca efectul este zero barat, toti posteaza nimeni nu citeste! – la un pret de 150 de lei pe saptamana, postari zilnice. Am facut un test, am luat o stire despre apa cu aur si argint, l-am rugat sa o distribuie cum stie el si sa vedem impactul.

Rezultate concrete in Social Media Marketing – FaceBook

Asa cum am zis este vorba despre o stire – video – preluat de pe Digi 24, la noi avea deja 13 mii de vizualizari, seara el avea 2 mii si noi deja 24.000 de vizualizari. Evident ca asta spune un singur lucru, ca bazinul nostru este mai productiv decat al lui. Ce mi se pare mai slab la acest coleg este faptul ca numarul sau de fani nu a crescut deloc, in timp ce ni crestem in medie cu 100 pe zi. Asta inseamna ca avem sanse sa urcam pagina proprie la cateva zeci sau sute de mii de fani in termen de .. faceti calculele voi.

O alta postare gen stire, legata de ciobanul care are carte de munca si la 99 de ani a strans fara nicio campanie de promovare un impact de 1 milion de romani si 330 de mii de vizualizari. Recordul nostru este de 3 milioane impact si un milion si jumatate de vizualizari la un videoclip despre munca in Germania! Daca vrei sa apelati la el ne anuntati, va facem cunostinta cu el fara s ava luam niciun comision! Ati retinut, 150 de lei pentru o saptamana, sase postari pe zi! Sau la acelasi pret va putem servi si noi, in cazul in care nu aveti pretentia sa distribuim in asa de multe grupuri si pagini!