Lista noastra de servicii nu ar fi completa daca nu am avea si Web design-ul in lista, asa ca am decis sa va oferim oportunitatea de a colabora cu noi in acest domeniu. Avand in vedere ca noi ne ocupam doar cu serviciile de content writing, cautam colaboratori care sa acopere aceasta nisa. Noi oferim partea de publicitate pentru voi, dar preturile si conditiile le stabiliti voi. Nu percepem comision, deci dumneavoastra veti incasa toti banii. Cred eu ca este in folosul ambelor parti o astfel de colaborare, nu-i asa?

Servicii SEO si Web design – colaborari

Evident ca vrem si noi ceva in schimb: poate un set de bannere, sau de ce nu modificarea unor teme, etc. Dar aceste lucrari vor intra in portofoliul dumneavoastra, iar noi nu vom abuza de acest serviciu primit in schimbul promovarii pe site-ul ClubSEO. Incercam in acest fel sa avem pe site cam toata gama de servicii in domeniul Web. Pentru cei interesati putem crea chiar subdomenii de prezentare, in asa fel incat clientii care ne viziteaza sa poata proba pe viu ceea ce oferiti voi in domeniul de web design.

Reamintim ca noi nu vom intermedia lucrarile dumneavoastra, deci clientii vor scrie direct colaboratorilor nostri. In cazul in care vom primi noi cererile, le vom retrimite catre dumneavoastra cu adresa solicitantului.

Daca aveti si alte propuneri le asteptam, ne puteti scrie pe pagina de contact, vom raspunde in maxim 48 de ore de la data postarii. Am spus maxim, pentru ca in mod evident ne vom stradui sa va raspundem mult mai repede, insa ne luam o marja de siguranta, ca sa nu cumva sa promitem si sa nu ne tinem de cuvant.

web-design-clubseo